Easyslim is véél meer dan afslanken

Partnerbijdrage
Nancy Maasland.
Nancy Maasland. ((Foto: aangeleverd))

PURMEREND – De vaste klanten zijn gewend aan het enthousiasme van Nancy Maasland en haar collega’s Jolanda en Chelsea van Easyslim.nu over de resultaten van de methode in de Purmerendse salon. Afvallen, een steviger huid, cellulitis aanpakken, sterkere spieren kweken of eindelijk die buik weg? Met de Easyslim behandelmethode kan het allemaal worden bereikt. Goed ook voor mensen met medische klachten waardoor ze niet kunnen sporten. Al zegt ze er bij voorbaat bij dat men er niet lichtjes over moet denken. “Er moet wel degelijk gewerkt worden”, waarschuwt franchisenemer en studiohouder Nancy. 

Apparaat doet werk

Een Easyslim-behandeling traint de spieren middels elektrostimulans en pakt via ultrasound de vetcellen aan. “De klant hoeft alleen maar te liggen, het apparaat doet het werk”, licht Nancy toe. “In het algemeen voel je een soort van prikkeltjes, omdat het apparaat op zoek gaat naar de diepliggende spieren, wat je normaal zelf doet met sporten. Je traint er al je spiergroepen mee zonder te overbelasten. Dus ideaal wanneer je door bijvoorbeeld rugklachten niet kunt sporten.”

Het is ook een goed middel voor bijvoorbeeld mensen die moeten afvallen vanwege diabetes. Doordat het apparaat ook de bloedcirculatie verbetert, behalen zij een mooier en sneller resultaat. Daarom werkt het ook tegen cellulitis erg goed omdat het de huid strak trekt.” De toepassing is zo veelzijdig dat Easyslim.nu een heel diverse klantenkring heeft, van 18 tot 85 jaar, mannen en vrouwen. Steeds meer mannen overigens, die Easyslim.nu met name weten te vinden voor de buik.

Goede resultaten

“Ik word nog elke keer blij als ik met een klant het beoogde resultaat heb behaald”, vervolgt Nancy. “Ik geef ze altijd eerlijk advies over wat we in een bepaalde periode kunnen doen. Elk lichaam is natuurlijk anders. Er zijn gemiddeld acht behandelingen nodig maar je ziet vaak al bij de eerste resultaat omdat wij constant meten. De klant doet één behandeling per week van 40 minuten, en wanneer het gewenste resultaat is behaald komen ze eens per maand terug voor onderhoud, of gaan daarna naar de sportschool om het bij te houden. Veel van hen blijven terugkomen.”

Nancy Maasland krijgt regelmatig positieve reacties. “Ik vind altijd een luisterend oor en krijg ook écht adviezen waar ik verder mee kan komen. Nancy en haar team nemen alle tijd voor je, ik heb me nog nooit ‘opgelaten’ of teveel gevoeld”, aldus een van de reacties.

Voor meer informatie: Easyslim.nu Purmerend, Ampèrestraat 13M, T. 06 36 23 16 07 Purmerend@easyslim.nu