Dé badkamertrends die je niet mag missen

Huis
Afbeelding

Voor iedereen die zich aan het oriënteren is op een nieuwe badkamer, heeft Rodi Wonen de grootste badkamertrends op een rij gezet.   

De badkamer wordt steeds kleurrijker 

Met een kleuraccent kan je je badkamer een totaal nieuwe look geven. Nu is bijvoorbeeld een groene tint volop in trend voor je accessoires en wanden. Of ga voor een heel mannelijke badkamertrend met geometrische zwarte accenten

Detremmerie speelde hier al op in met uitgebreide keuze van kleuren houtimitatie, mat en hoogglans gelakt . De collectie No Limit Deluxe en No Limit Round wordt uitgebreid met ruim 200 RAL-kleuren. Hoe lekker om jouw badkamer in te richten naar jouw smaak!

In het Haarlemse atelier van 1000graden worden unieke tegels met de hand gemaakt en geschilderd en kun je kiezen uit meer dan honderd tegeltableaus en die zijn stuk voor stuk prachtig! Je kunt kiezen uit meer dan honderd tegeltableaus in verschillende kleuren en afmetingen. En als je nou net iets anders wilt laten maken, dan ontwerpen en maken ze dat graag voor je.

Niet rond, niet vierkant, maar ovaal!

Dat is een trend die zich maar doorzet. Denk bijvoorbeeld aan een ovale kolomkast en spiegels. De vriendelijke vormen zorgen voor een rustige uitstraling. Heerlijk als je wilt cocoonen in je badkamer.


Een opgeruimde badkamer 

Hoge vrijstaande kasten zijn niet alleen nieuw en mooi maar tegelijk ook heel erg praktisch. Gebruik ze voor het tentoonstellen van mooie objecten en parfumflacons maar ook voor het opbergen van je bad benodigdheden tot handdoeken. Ga je liever voor lades? Kies voor bijzondere laden met een prachtig interieur: het is een trend die nooit meer weg mag gaan. Het zorgt voor veel opbergplek op een stijlvolle manier.

Ga voor meer woontrends naar Rodi Wonen!