Vrijwilligers NL Doet gezocht - Huis aan het Water opknappen

  Nieuws
Vorig jaar werden de handen ook uit de mouwen gestoken voor NL Doet bij Huis aan het Water. (Foto: archief Ria Houweling-Bouwman)
Vorig jaar werden de handen ook uit de mouwen gestoken voor NL Doet bij Huis aan het Water. (Foto: archief Ria Houweling-Bouwman) (rodi.nl)

KATWOUDE - Het Oranjefonds organiseert samen met duizenden organisaties ieder jaar NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Stichting Huis aan het Water doet dit jaar weer mee en wil hier net als vorig jaar een succes van maken.


Het Huis aan het Water wil ook dit jaar het hele huis een goede opknapbeurt geven. Alle hoeken en gaten worden meegenomen waardoor het huis er weer zo goed als nieuw uit zal gaan zien. Hierbij wordt ook de prachtige tuin meegenomen zodat deze er perfect uitziet voor de zomer. Dit kan helaas niet zonder vrijwilligers worden gedaan. Vele handen maken licht vrijwilligerswerk!
10 maart 2018 worden de handen in elkaar geslagen. De dag duurt van 10.00 tot 15.00 uur. Hierbij zal halverwege de tijd een lunch klaarstaan en wordt de dag afgesloten met een drankje.
Interesse om ons te komen helpen? Stuur een mail met je naam en telefoonnummer naar info@stichtinghuisaanhetwater.nl of meld je aan via https://www.nldoet.nl/klus/28916.

Meer berichten