'Wijnterfeest' op Marken wederom een groot succes

  Nieuws
De muziek bij Land en Zeezicht werd verzorgd door de Marker band Postman and the Ramblers. (Foto: Pep)
De muziek bij Land en Zeezicht werd verzorgd door de Marker band Postman and the Ramblers. (Foto: Pep) (rodi.nl)


MARKEN - In navolging van zondag 1 oktober 2017 vond afgelopen zondag de zesde editie plaats van 'Lekker Marken', getiteld 'Wijnterfeest'. Aan deze culinaire tour op het schiereiland Marken deden maar liefst 213 deelnemers mee.

Door Pieter Pereboom

Alle deelnemers hadden een start locatie ontvangen, zodat niet iedereen bij dezelfde plek zou gaan beginnen. Op vertoon van de deelnemerskaart kregen de deelnemers bij zes eetgelegenheden op Marken een heerlijk gerechtje met een bijpassend drankje. Diverse eetgelegenheden deden mee aan 'Lekker Marken' zoals: Bistro Cafetaria 'De Verkeerde Wereld', Brasserie Restaurant 'De Taanketel', Café Restaurant 'Land en Zeezicht',Taverne 'De Visscher', Hotel Restaurant 'Hof van Marken' en Eetcafé 'Flying Sailer'.
Bij een aantal locaties was ook er ook live muziek wat uiteraard de sfeer ten goede kwam. Zelfs de weergoden waren deze middag goed gezind, droog weer met een zonnetje!
Het evenement begon om 13.00 uur en duurde tot de klok van vijf. De deelnemers hoefden daarna nog niet naar huis. Bij een aantal gelegenheden was er nog een gezellige afterparty. Daar kon een ieder de dag samen evalueren en onder het genot van een borrel en muziek nagenieten van deze dag.
De 'zomer-editie' wordt gehouden op zondag 7 oktober aanstaande.
Zie ook www.markernieuws.com.

Meer berichten