Bandjesavond Hobrede

  Nieuws

HOBREDE - Stichting Steun Culturele Belangen Hobrede houdt voor de zevende keer een bandjesavond. Deze stichting exploiteert het Dorpshuis de Zwaan in Hobrede. Dit festival wordt gesponsord door het Dorpshuis en door het oud-papier comité Hobrede. Zondag 15 april aanstaande treden er vier verschillende bands op, aanvang 15.00 uur. Vrij entree.
Om 15.00 uur vangt de middag aan met het nieuwe Hobreder Muziek Collectief 'Vrienden van Hobrede Live'. Deze lokale band is sinds januari bezig om een repertoire van Nederlands en Engelstalige liedjes in te studeren ten behoeve van de burendag in juni. Tijdens deze repetities kwam het idee om alvast een voorproefje te geven tijdens de bandjes middag. Het wordt dus hun debuut.
Vanaf 16.00 uur speelt ThéJoToJa. Een gelegenheidsband bestaande uit Theo Bos, Joris de Haan, Torsten Stähler en Jacco van Oostveen. Deze vier muziekvrienden uit Edam en Ilpendam spelen Akoestische versies van klassiekers van Neil Young, Van Morrison , The Doors enzovoort.
Om 17.00 uur staat The Easthouse Band op het programma. Deze Oosthuizer/Hobreder band speelt in haar nieuwe bezetting met onder meer bassist Johan van de Berg uit Hobrede een mix van nederlands en Engelstalige covers. Meer info op www.theeasthouseband.nl.
Daarna betreedt rond 18.00 uur de succesvolle Amsterdamse soulband Soulklick het podium. Deze band met de Hobreder percussioniste Edith Mossel swingt als een trein. Zie www.soulkick.nl.

Meer berichten