OMDB in Wapen van Middelie

  Nieuws
OMDB treedt op in het Wapen van Middelie. (Foto: aangeleverd)
OMDB treedt op in het Wapen van Middelie. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

MIDDELIE - De band OMDB is ontstaan uit een coverband van ouders die als de 'Bad-ass schoolband' op het eindfeest van hun kinderen op de lagere school in 2015 een optreden verzorgde. Het enthousiasme over dat optreden was zo groot dat besloten werd het een vervolg te geven en vaker te gaan optreden. De band staat 15 april in het Wapen van Middelie.

De naam van de band: OMDB is op een grappige manier ontstaan. Na een discussie over een nummer op het repertoire riep Frans, de gitarist, zijn veto uit onder de gevleugelde woorden " Over my dead body"...en de nieuwe naam voor de band OMDB dus, was geboren. De band speelt rock, funk en soulachtige klassiekers, met name uit de jaren zeventig en tachtig. Toch wordt ook recent werk niet geschuwd. Belangrijk is dat het hart en ziel heeft en swingt...En dat doet het!
Na enkele wijzigingen in de bezetting is de band sinds een maand weer compleet en "ready to rock the house" op zondag 15 april in het Wapen van Middelie. Zang: Suus, Kristel & Frans, bas : Erendira, drums: Jeroen, toetsen: Boudewijn, gitaren: Peter & Frans. Meer informatie via .https://www.facebook.com/overmydeadbody.nl/
Het Wapen van Middelie is te vinden aan Brink 1-1472 GB Middelie. Aanvang: 15.00 uur.

Meer berichten