Groots Voetbalfestijn bij V.V. Monnickendam - Aanmelden kinderen en sponsoren kan tot volgende week

  Nieuws
Kom gezellig naar het grootse Voetbalfestijn op de velden bij V.V. Monnickendam. ( Foto: Eye City Fotografie)
Kom gezellig naar het grootse Voetbalfestijn op de velden bij V.V. Monnickendam. ( Foto: Eye City Fotografie) (rodi.nl)

MONNICKENDAM - Voorgaande jaren was het ook al een succes; het Voetbalfestijn bij V.V. Monnickendam. Liefst 84 kinderen deden mee aan de feestelijke dag, met aansluitend een barbecue voor VVM leden. Maar deze keer moet het nog leuker en beter worden volgens de club. "Het zou gaaf zijn als we 130 kinderen een leuke voetbaldag kunnen aanbieden", aldus Barry de Wolff voorzitter van de evenementen commissie. Het Voetbalfestijn vindt plaats op zaterdag 16 juni op de velden bij V.V. Monnickendam. Aanvang: 10.30 uur.


Wat valt er nu te beleven op zo'n voetbalfestijn? "Van alles; jonge maar ook oudere kinderen kunnen zich vermaken met maar liefst 12 onderdelen. Deze hebben allemaal te maken met voetbal. Sommige oefeningen en spelletjes zijn intensief zoals panna wedstrijdjes maar er zijn ook rustigere activiteiten zoals stropdas-schieten en vang de bal", aldus medeorganisator Jarno Blaas.

Luchtkussens


Aan alles is gedacht; zo kunnen kleine broertjes en zusjes en de kinderen zich vermaken op een springkussen tijdens de barbecue en is er een spectaculair onderdeel met luchtkussens voor de oudere kinderen "Het belooft een ontzettend gezellig festijn te worden, nog leuker dan de voorgaande jaren!", aldus de organisatoren.

Inschrijven


Kinderen kunnen zich vanaf nu inschrijven via onderstaand mailadres. Iedereen tussen 8 en 14 jaar is welkom op het voetbalfestijn of je nu lid van VVM bent of niet. Let op: neem wel je kicksen, voetbalsokken, korte broek en scheenbeschermers mee. Kosten voor het festijn zijn € 25,00 en daarvoor krijgt elke deelnemer krijgt een uniek t-shirt, lunch en een goodiebag bij een inschrijving. Voor de leden en ouders van V.V. Monnickendam sluiten ze de dag af met een grote en gezellige barbecue en natuurlijk ontbreken de frietjes niet. Ook hiervoor kan u zich inschrijven op onderstaand emailadres.

Sponsoren


Natuurlijk zijn dit soort voetbaldagen niet mogelijk zonder sponsoren. Het festijn wordt mogelijk gemaakt door EyeCity, Rien de Wolf, G7 Van de Steege, Haven van Texel, schoonheidsalon MOOI en Wiering's onderhoud. Bedrijven die ook graag hun naam willen verbinden aan het festijn zijn van harte welkom. "Er is een sponsorpakket gemaakt waar de sponsor echt wat terug krijgt, er is echt gedacht aan het bedrijf en de marketing", aldus Jarno Blaas. Promotie wordt onder andere gemaakt door 1 jaar het bedrijfslogo op de website van VVM, de logo's op t-shirts (200 stuks), flyers (500), Posters in Waterland en Purmerend, via meerder Facebookpagina’s en eventueel in promotiefilm en krant.
Voor meer informatie over het sponsorpakket kan u contact opnemen met Jarno Blaas via media@vvmonnickendam.nl tevens kan u via dit emailadres ook het inschrijfformulier voor het festijn opvragen.

Meer berichten