Midzomermarkt in Monnickendam is er weer

  Nieuws
Sfeerbeeld van Midzomermarkt in Monnickendam. (Foto: Ria Houweling/Waterland in Beeld)
Sfeerbeeld van Midzomermarkt in Monnickendam. (Foto: Ria Houweling/Waterland in Beeld) (rodi.nl)

MONNICKENDAM - Star Promotions houdt zondag 17 juni in samenwerking met de ondernemersvereniging de Midzomermarkt in de binnenstad van Monnickendam. Wie ook zin heeft om een dagje rond te snuffelen op de markt kan gerust even langskomen.

Bezoekers van de Midzomermarkt kunnen zich laten verrassen door het brede assortiment aan artikelen, verdeeld over ongeveer 75 kramen. Daarbij gaat het om onder andere diverse kleding, sieraden, woondecoratie, speelgoed en nog veel meer. Na het rondsnuffelen op de Midzomermarkt kunnen mensen bij de verschillende eetkramen en snacktentjes terecht. Er zijn verschillende etenswaren te verkrijgen, zoals poffertjes, bara's, ijs, aardbeien, vis, patat en hamburgers. Al dit eten is bij de markt verkrijgbaar. Naast het eten kunnen bezoekers ook op de terrasjes een drankje bestellen. Onder andere een ijskoud glas frisdrank of een warme kop koffie of thee.
Buiten dit allemaal is er ook een attractie. Speciaal voor de kinderen heeft de markt een draaimolen. De Midzomermarkt vindt zondag 17 juni van 12.00 tot 18.00 uur plaats. Meer informatie is te vinden op de Facebook-pagina Starpromotionsbraderie. Voor eventuele vragen is de organisatie bereikbaar via tel.: 010-5243434. Mensen met suggesties voor de Midzomermarkt kunnen bellen of een e-mail sturen naar info@starpromotions.nl.

Meer berichten