Rabobank Zeevangsloop

  Nieuws

MIDDELIE - Gymnastiekereniging Hercules uit Middelie houdt zondag 16 september aanstaande de 39ste editie van de Zeevangsloop. De Rabobank Zeevangsloop geldt al jaren als dé ideale voorbereiding voor de Dam tot Dam loop die een week later wordt gehouden. De routes zijn dit jaar deels aangepast waardoor de lopers langs nieuwe locaties komen.
Kenmerkend van de Rabobank Zeevangsloop is het dorpse karakter en de mooie omgeving waardoor het parcours loopt. De te lopen afstanden zijn 3, 10, 14 ½ en 21.8 km. De route van de 10 km is dit jaar volledig vernieuwd! Elke deelnemer ontvangt een elektronische tijdregistratiechip zodat iedereen zijn eigen prestatie exact kan volgen.
Ook dit jaar kan er weer vóóraf , mét korting, worden ingeschreven via de website www.zeevangsloop.nl. De rugnummers en chips liggen dan al voor de start klaar waardoor de deelnemers veel onnodige wachttijd vermijden.Het inschrijfgeld bedraagt € 3 voor de 3 km, € 6 voor de 10 km en 14 ½ km, en € 7 voor de 21.8 km. De start van de 10, 14 ½ en 21.8 km is om 11:00 uur. De 3 km start om 11:05 uur.
Start en inschrijving vindt plaats bij Hotel Restaurant 't Wapen van Middelie, Brink 1 te Middelie 1472 GB. Ophalen van startnummers en inschrijven op locatie is mogelijk vanaf 09:30 uur.Meer informatie vindt u op www.zeevangsloop.nl of stuur een email naar info@zeevangsloop.nl.

Meer berichten