Parasol houdt parkeerautomaat op Marken koel - Bezoekers kunnen automaat comfortabeler bedienen

  Nieuws
Met het extreem warme weer van de afgelopen dagen hebben ook de parkeerautomaten een parasol nodig voor wat verkoeling.  (Foto: Pep)
Met het extreem warme weer van de afgelopen dagen hebben ook de parkeerautomaten een parasol nodig voor wat verkoeling. (Foto: Pep) (rodi.nl)


MARKEN - Op de algemene parkeerplaats op Marken staan drie parkeerautomaten. Deze staan de gehele dag in de volle zon. Het scherm is door het vele licht bijna niet te zien. Om die reden heeft een lokale ondernemer bedacht, om één parkeerautomaat wat comfortabeler te maken, door er een parasol boven te plaatsen.
Pieter Pereboom Het scherm is beter te zien en de automaat wordt ook niet 'kokend' heet. De meeste bezoekers maken dan ook meer gebruik van deze 'koele' automaat, dan de andere twee.
Op deze wijze denkt de lokale ondernemer ook aan de gastvrijheid op Marken voor de vele nationale en internationale bezoekers. Ola houdt vanaf heden dus niet alleen het lichaam koel van mensen door de vele soorten ijs, maar nu ook van parkeerautomaten!
Zie ook www.MarkerNieuws.com

Meer berichten