Diverse activiteiten tijdens Waterdag

  Nieuws
De traditionele vrijmarkt wordt tijdens Waterdag altijd goed bezocht. (Foto: Cees Bandt)
De traditionele vrijmarkt wordt tijdens Waterdag altijd goed bezocht. (Foto: Cees Bandt) (rodi.nl)

EDAM - De traditionele Waterdag komt er aan. Zaterdag 25 augustus is er van alles en nog wat te doen in Edam. Denk aan de vrijmarkt, flyboard- en supdemo's en het beachvolleybaltoernooi.Nieuw dit jaar is het footvolley toernooi.


Uiteraard is de traditionele vrijmarkt van 08.00 uur tot 17.30 uur te bezoeken aan de Nieuwehaven, Voorhaven, Damplein en Keizersgracht. De koebootrace die jarenlang een vast onderdeel was van de waterdag komt niet meer terug. Er was niet genoeg belangstelling voor de race.

Waterspektakel


Toch is er nog genoeg spektakel op het water. Om 11.00 uur, 12.30 uur en 15.00 uur worden er namelijk flyboard demonstraties gehouden rond de Nieuwe Haven. Van 13.00 tot 13.30uur is er een suprace met tien deelnemers. De deelnemers moeten een afstand afleggen van 200 meter waar ze om een boei heen peddelen en weer terug.

Footvolley


Nieuw dit jaar is het footvolleytoernooi op de Kaasmarkt! Er wordt gespeeld in teams van drie. Voor de inschrijving geldt vol = vol. Uiteraard is er ook het traditionele beachvolleybal. Beide toernooien duren van circa 11.00 tot 17.00 uur. Als deelnemer word je op de hoogte gehouden van de speelduur van jouw poule. Voor meer info en inschrijven voor het footvolley kun je terecht bij Giel Oudejans. Info en inschrijven voor het beachvolleybal kan via Janjaap Schokker of via beachvolleybalwaterdag@gmail.com.

Meer berichten