Ruim 2000 bezoekers rommelmarkt Opstandingskerk Monnickendam

  Nieuws
Op de rommelmarkt waren er nog diverse leuke items te vinden zoals deze tweedehands klok. (Foto: Ria Houweling-Bouwman)
Op de rommelmarkt waren er nog diverse leuke items te vinden zoals deze tweedehands klok. (Foto: Ria Houweling-Bouwman) (rodi.nl)

MONNICKENDAM - De vijftigste rommelmarkt van Opstandingskerk Monnickendam kon rekenen op behoorlijk veel bezoekers. Naar schatting waren er zo'n 2000 mensen die zorgden voor een netto opbrengst van bijna 19.000 euro waarvan vijftig procent is bestemd voor goede doelen.

Traditiegetrouw gaat vijftig procent van de opbrengst naar diverse goede doelen waar de Protestante kerk van Monnickendam of inwoners van Waterland een band mee hebben. Onder andere 'Help Cor op weg', Huis aan het Water, World Servants en Stichting Hoeboe kunnen dit keer rekenen op steun.
Het organiserend comité bijgestaan door circa 120 vrijwilligers kijkt terug op een geslaagde rommelmarkt. Onder ideale weersomstandigheden was het een uitgelezen dag voor dit evenement. De organisatie is tevens blij dat andere goede doelen ook kunnen profiteren van de overgebleven spullen. Deze worden verdeeld onder Mensen in Nood kledingactie, boekenmarkt Grote Kerk, weggeefwinkels in Edam en Amstelveen en Noppes kringloop.

 
Meer berichten