Herkansing Burendagactiviteit Speuren met de buren

  Nieuws
De wandeltocht tijdens Burendag 2017. (Foto: Team Sportservice Zaanstreek-Waterland)
De wandeltocht tijdens Burendag 2017. (Foto: Team Sportservice Zaanstreek-Waterland) (rodi.nl)

MONINCKENDAM - Aangezien de Burendag-activiteit vrijdag 21 september in het water is gevallen, bieden Team Sportservice Zaanstreek-Waterland, WonenPlus Waterland en SCC De Bolder vrijdag 5 oktober nogmaals een (rollende) speurtocht door Monnickendam aan.
Die vrijdagochtend zijn alle buren in Waterland welkom om een gratis speurtocht door Monnickendam te doen en wandelend elkaar én Monnickendam beter te leren kennen. De tocht start om 9.30 uur bij Bibliotheek Karmac en leidt deelnemers door het Groene Hart, langs de Gouwzeeswingers naar de Grote Kerk. Daar nemen de vragen van de speurtocht hen mee door het historische centrum. Rond 11.30 uur verwacht de organisatie dat de groep weer terug is bij de bibliotheek. De activiteit wordt dan afgesloten met een kopje koffie of thee met appeltaart. Mocht het weer niet goed zijn, dan is er een binnenprogramma met samenwerkingsspelletjes en activiteiten.
Iedereen is welkom. Zo wandelen en rollen bijvoorbeeld de bewoners van Swaensborch ook gezellig mee. Team Sportservice Waterland-Zaanstreek, WonenPlus Waterland en SCC De Bolder hopen mensen vrijdag 5 oktober om 9.30 uur van harte welkom te kunnen heten voor deze tocht. Deelname is kosteloos en aanmelden kan tot en met donderdag 4 oktober via tel.: 06-28688276 of per e-mail, via: info@debolder.com. De organisatie vraagt deelnemers daarbij hun naam, telefoonnummer, e-mail te vermelden en aan te geven of ze te voet of per rolstoel aan de wandeling meedoen. Bibliotheek Karmac bevindt zich op 't Spil 19 in Monnickendam.

Meer berichten