The Fifties in het Wapen van Middelie

  Nieuws
De band The Fifties treedt binnenkort op in het Wapen van Middelie. (Foto: aangeleverd)
De band The Fifties treedt binnenkort op in het Wapen van Middelie. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

MIDDELIE - In het Wapen van Middelie staat zondag 7 oktober de band The fifties op de planken. De band bestaat uit Dick van ‘t Hoog (bas en mondharmonica), Hans van Oorspronk ( zang), Rob van Oosten (slaggitaar), Peter Pronk (drums), Ron ter Schegget (solo gitaar) , Tom Slokker (Hammondorgel). Aanvang: 14.00 uur. Toegang is gratis.
The Fifties bestaan ondertussen al ruim 10 jaar. Het begon allemaal met het duo R & R (Rob en Ron) die met hun eigen repertoire weer een band wilden formeren. In hun zoektocht kwamen ze terecht bij Dick die naast een rijk scala aan eigen nummers ook de mondharmonica en bas bespeelde. Na verder geïnformeerd te hebben in de vriendenkring verschenen al snel zanger Hans en drummer Peter op het toneel en een oefencontract bij P3 in Purmerend werd afgesloten.Vanwege de voorkeur voor rock & roll en de geboortejaren van de bandleden ontstond de naam The Fifties .
In de loop van de jaren is het repertoire van de band breder geworden. Op dit moment speelt de band: softe meerstemmige pop, blues en rock & roll en wat stevigere rock. Het gaat dan om bekende nummers die goed in het gehoor liggen. Zo passeren bijvoorbeeld The Beatles, CCR, The Doors maar ook Del Shannon en The Clovers.
Het Wapen van Middelie is te vinden aan Brink 1 ,1472 GV, Middelie. Tel: 0299-621376. Info@hetwapenvanmiddelie.nl. Zie ook www.hetwapenvanmiddelie.nl.

Meer berichten