World Servants dankbaar voor hulp

  Nieuws
Autowasactie. (Foto: aangeleverd)
Autowasactie. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

MONNICKENDAM - World Servants Monnickendam is iedereen dankbaar die zich de afgelopen maand voor de groep heeft ingezet. World Servants gaat zich weer inzetten voor het goede doel in Ecuador, Ghana, Oeganda en Malawi .World Servants heeft daar een behoorlijk bedrag voor nodig om te kunnen helpen. Door allerlei klusjes te doen en diensten aan te bieden hoopt de groep het benodigde bedrag van circa 33000 euro op te kunnen halen.
Zo is afgelopen 26 augustus het actieseizoen afgetrapt met cakeverkoop in een dienst van de Protestante Gemeente Monnickendam. In het Lutherse clubhuis is zaterdag 22 september een driegangendiner georganiseerd. Voor 40 man werd een heerlijk diner uitgeserveerd, dat opgeleukt werd door enthousiaste musici die na het Soundbites Festival spontaan voor onze gasten kwamen spelen. Ook werden er eind september maar liefst 101 auto's gewassen.
Tussen al deze grote acties door heeft de groep zichzelf ook beschikbaar gesteld om kleinere, persoonlijke klussen op te pakken. Zo werden er niet alleen tot boom uitgegroeide struiken gesnoeid, grote tuintegels verwijderd en een oude inboedel naar het grofvuil gebracht, maar ook zelfs een dakkapel gebouwd!
Dankzij het ontvangen enthousiasme heeft World Servants al een derde van de benodigde 33.000 euro op kunnen halen! Ze zijn dus al flink opgeschoten,maar alle beetjes helpen natuurlijk. Wil je ook iets bijdragen?Dat kan via geef.ws/monnickendam. Meer info via www.wsmonnickendam.nl.

Meer berichten