Open dag Fotocommunity Waterland

  Nieuws
De Fotocommunity is een moderne fotoclub die met elkaar de fotografie naar een hoger niveau tilt. (Foto:  Fotocommunity Waterland)
De Fotocommunity is een moderne fotoclub die met elkaar de fotografie naar een hoger niveau tilt. (Foto: Fotocommunity Waterland) (rodi.nl)

WATERLAND - Fotocommunity Waterland zet zaterdag 20 oktober de deur open voor het publiek. De Fotocommunity is een moderne fotoclub die met elkaar de fotografie naar een hoger niveau tilt.


Amateurfotografen uit de regio kunnen zich oriënteren tijdens deze open dag die duurt van 11.00 tot 15.00 uur. Zo wordt er uitleg gegeven over alle activiteiten die de leden met elkaar ondernemen. Tevens zal Arnold van der Zee, oprichter van Fotocommunity Waterland en fotograaf in Monnickendam, een demonstratie model fotografie geven. Belichting, compositie en het werken met modellen zijn belangrijke items tijdens deze demonstratie. Verder krijgen bezoekers de gelegenheid om te testen met mooie producten van Tamron. Dit is gerealiseerd in samenwerking met Foto Looman uit Purmerend en de Fa. Transcontinenta. Geïnteresseerden kunnen zich gratis opgeven voor deze Open Dag via de website: www.studioarnoldvanderzee.nl
Studio Arnold van der Zee is te vinden aan de Groote Noord 4 in Monnickendam. Tel: 0299-651377 en tel: 06-22660727.

Meer berichten