Verwendag bij Huis aan het Water

  Nieuws
Dames die -op welke manier dan ook -met kanker te maken hebben werden in het zonnetje gezet bij Huis aan het water. (Foto's: Ria Houweling-Bouwman)
Dames die -op welke manier dan ook -met kanker te maken hebben werden in het zonnetje gezet bij Huis aan het water. (Foto's: Ria Houweling-Bouwman) (rodi.nl)

KATWOUDE - Bij Huis aan het Water in Katwoude werd zaterdag 13 oktober een verwendag georganiseerd voor dames die- op welke manier dan ook- met kanker te maken hebben.


De dames werden door de gastvrouwen welkom geheten met koffie, thee en zelfgemaakte taarten. Na de ontvangst konden zij verschillende behandelingen ondergaan zoals een massage, een voetreflexbehandeling of een schoonheidsbehandeling. Hierna kon men lekker in de make -up die werd aangebracht door een visagiste. Ten slotte zorgde de nagelstyliste voor de finishing touch door de nagels in mooie kleuren te lakken. Vervolgens kon iedereen een mooi portret laten maken van zichzelf door fotograaf Ria Houweling-Bouwman.
Wie op een andere manier wilde ontspannen kon dat doen door een meditatieles te volgen. Halverwege de dag werd er een uitgebreide lunch geserveerd met soep, stokbrood, salades en fruit.
Meer info via www.stichtinghuisaanhetwater.nl

Meer berichten