'Ondernemende vrouwen en mannen opgelet!" - WBCH Netwerkbijeenkomst AMVO

  Nieuws

VOLENDAM - Er is al heel vaak om gevraagd en op dinsdag 20 november a.s. is het dan zover! Women Business Club Holland Waterland en omstreken organiseert op veler verzoek en eenmalig een Netwerkbijeenkomst voor ondernemende vrouwen én mannen! De netwerkbijeenkomst is van 20.00-22.00 uur in Restaurant en Partycentrum AMVO, Julianaweg 106 in Volendam.
De netwerkbijeenkomst staat onder leiding van gastvrouw en initatiefnemer Linda Karregat (eigenaar van Eczoil). Om 20.15 uur presenteert Ronald Sier (financieel planner van Beyond Numbers) in 20 minuten een aantal scenario's rond het thema "De financiële toekomst van de ZZP'er".
Ervaren netwerker Clara Overes (ondernemer achter ThePassiontest.nu) zal op een drietal momenten tijdens het netwerken tips geven over hoe resultaatgericht te netwerken en ook een leuke bijeenkomst te hebben. Je kunt de tips vervolgens meteen in de praktijk brengen. De zaal is open vanaf 19.20 uur. Entree is €17,50 inclusief consumpties. Locatie: Restaurant en Partycentrum AMVO, Julianaweg 106 in Volendam.

Meer berichten