Steun Huis aan het Water met de aankoop van Waterland in beeld

  Nieuws
Steun Huis aan het Water met de aankoop van boeken van Ria Houweling. (Foto: Ria Houweling-Bouwman)
Steun Huis aan het Water met de aankoop van boeken van Ria Houweling. (Foto: Ria Houweling-Bouwman) (rodi.nl)

REGIO - Wie kent ze (nog) niet? De foto boeken van fotograaf Ria Houweling. Wilt u iemand verrassen met een mooi sinterklaas- of kerstcadeautje? Wilt u daarbij tegelijkertijd Huis aan het Water steunen? Dat kan. De volledige opbrengst gaat namelijk naar Huis aan het Water.
Na haar prachtige boek De Magie van Monnickendam: '650 jaar stad: herinneringen aan een onvergetelijk feest' heeft Ria Houweling van 2006 tot en met 2013 de gebeurtenissen in de gemeente Waterland vastgelegd en haar mooiste foto’s gebundeld in de jaarboekenserie 'Waterland in Beeld'.
Exemplaren van De Magie en losse jaargangen en de nog beschikbare volledige reeksen van Waterland in Beeld heeft Ria geschonken aan Huis aan het Water voor een sponsoractie. De prijs per jaargang is minimaal 5,00 euro en voor het hele pakket van 9 boeken minimaal 36,- euro, maar meer is uiteraard welkom! De oorspronkelijke winkelprijzen waren 22.95 euro per deel.

Interesse in sponsoring?
De boeken zijn verkrijgbaar bij Huis aan het Water, Hoogedijk 7A/B in Katwoude. U kunt de boeken contant betalen of het geld overmaken op NL07RABO0162512953 tnv Stichting Huis aan het Water. De volledige opbrengst komt ten goede aan Huis aan het Water.

Meer berichten