Workshop koorzingen Cantorij Monnickendam

  Nieuws

MONNICKENDAM - De Cantorij start in januari 2019 met een workshop 'koorzingen'. Er wordt een begin gemaakt met het instuderen van nieuw en regulier repertoire van de cantorij en - waar nodig - met de beginselen van het zingen in een koor. Deelname aan het project is gratis. De workshopavonden vinden plaats in gebouw Samuel Monnickendam op woensdagen van 19.00 tot 20.00 uur. Starten medio januari. Aanmelden voor 5 januari bij Nel Weel, via tel:0622013195.

In de projectfase zal de dirigent tien avonden van een uur intensief met deze groep aan de slag gaan. Koorervaring is niet vereist. Na afloop van het project kunnen de leden van de groep desgewenst doorstromen naar de Cantorij. Tijdens de cursus is er ruimte voor vijftien personen, met een minimum aantal van tien deelnemers.
De Cantorij Monnickendam telt ca. 50 koorleden. Daarnaast doet op projectbasis een aantal projectleden mee met een specifieke uitvoering van de Cantorij. Zij repeteert op woensdagavond in Monnickendam. Uitgevoerd wordt repertoire van Bach, Mozart, Fauré, Mendelssohn, Vivaldi, Rutter, Jenkins e.v.a.
Aanmelden bij de cantorij kan bij Nel Weel. Voor jonge leden die nog studeren geldt dat de normale contributie is gehalveerd: € 8,75 per maand in plaats van € 17,50.

Meer berichten