Genomineerden Ondernemersprijs Waterland 2018 bekend

  Nieuws

WATERLAND - Uit de vele aanmeldingen voor de 'Waterlandse Ondernemersprijs 2018 van Ondernemend Waterland (OW) in samenwerking met Gemeente Waterland, zijn op woensdag 28 november door de jury de genomineerden bepaald. Uit de voordrachten is door de jury een selectie gemaakt, die dit jaar heeft geleid tot drie nominaties: Bril & Lens, Eelke Veltman - Monnickendam, De Verkeerde Wereld, Bertus Wolters - Marken en Fysiotherapie Ooster Ee, Jan Peter Valk - Monnickendam.
Naast deze genomineerden zijn uit de voordrachtronde drie ondernemers geselecteerd die een bijzondere vermelding verdienen. Zij zijn wel vaak voorgedragen, maar behoren niet tot de door de jury gekozen genomineerden: Eterij Bob & Co, Bobby Buur - Monnickendam, Eye City, Willem Jan Oosterbaan - Monnickendam, Spelvaut taal & tekst bureau, Janine Klein - Monnickendam.

Stemmen
Vanaf heden tot en met 16 december kan er door iedereen via www.ondernemendwaterland.nl/stem gestemd worden wie van de drie genomineerden het verdient de uiteindelijke winnaar van de 'Waterlandse Ondernemersprijs 2018' te worden. Zondag 9 december zijn de genomineerden ook van 12.00 tot 17.00 uur op de Wintermarkt in Monnickendam aanwezig om zelf stemmen te winnen.
Iedereen is van harte welkom bij de kraam van Ondernemend Waterland om nader kennis te komen maken.
Bekendmaking

De winnaar* van de Waterlandse Ondernemersprijs 2018 wordt op de avond van vrijdag 4 januari, tijdens de nieuwjaarsreceptie van Ondernemend Waterland bekend gemaakt. Daarnaast is er ook aandacht voor de Waterlandse Ondernemersprijs 2018 tijdens de nieuwjaarsreceptie van Gemeente Waterland op maandag 7 januari in het gemeentehuis. Inwoners van Waterland zijn bij deze nieuwjaarsreceptie van harte welkom.
*Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Meer berichten