Prijsvraag

Win: Top 40 Hitdossier Oranje!

Oranje
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Op Top40hitdossier.nl schenkt de Stichting Nederlandse Top 40 aandacht aan de rijke historie van de Top 40. Meer dan 55 jaar Top 40 heeft dan ook veel fantastische hits opgeleverd!

Met de start van het EK Voetbal mag een compleet overzicht van de Oranje hits die de Top 40 of de Tipparade gehaald hebben niet ontbreken in de serie. De 3-CD Top 40 Hitdossier Oranje herbergt alle hits. Speciaal voor het EK mag Rodi Media van Sony Music, die de box op de markt heeft gebracht, tientallen exemplaren verloten onder de lezers. Zorg daarom dat je erbij bent en probeer een box te scoren!

De grootste volks- en voetbalzanger André Hazes scoort maar liefst 3 keer, alleen overtroffen door René Froger die ook nog eens een keer deel uit maakt van de selectie van De Toppers. Maar ook André van Duin, Guus Meeuwis, Jan Smit, Kees Prins (Jiskefet), Acda en De Munnik en Wolter Kroes (met nummer 1 Top 40 hit ‘Viva Hollandia’), doen sterk mee. Natuurlijk maken de internationale spelers als Shakira, Armin van Buuren, Ricky Martin, Nelly Furtado en E-Type ook deel uit van de opstelling met hun WK en EK hits en spelen de typische stadion-nummers als ‘Eye Of The Tiger’ van Survivor en ‘You Never Walk Alone’ van Lee Towers ook een grote rol van betekenis. Opvallende invalbeurten zijn er voor de gimmick-hits van Johan & De Groothandel, Frank & Ronald en De Welpies en ook voetbalcommentatoren als Wilfred Genee, Johan Derksen, René van der Gijp en Hans Kraay jr. ontbreken niet. Maar uiteraard geeft iedereen zich gewonnen als Joha Cruijff met ‘Oei Oei Oei Dat Was Me Weer Een Loei’ op het veld verschijnt.

Wil je alvast in de stemming komen en meeloten voor een exemplaar? Vul onderstaand formulier in!