(Foto: Odiz Frogs)

Gratis trainen met nieuwe jeugdhonkbalteam

WIJDEWORMER - Odiz Frogs is woensdag 27 februari met een nieuw honkbalteam gestart. Dit team is speciaal voor
jeugd van 8 tot 12 jaar die deze sport willen leren.

Onder begeleiding van twee trainers kunnen de jonge honkballers elke woensdag tussen 18.00 en 19.00 oefenen. Wie met beeball, softbal en honkbal wil kennismaken, kan elke woensdag gratis meetrainen. Gooien, vangen, rennen en natuurlijk de bal ver weg slaan. Met mooi weer zijn de jonge spelers buiten op het grote speelveld. Bij slecht weer oefenen ze binnen in de 'Odiz Frogs Dome'. Zo kunnen zo veel mogelijk kinderen met honkbal kennismaken.

Wie het spel leuk vindt en tegen andere teams wil spelen, kan dat doen. Het nieuwe team gaat meedoen in de regionale beeball majorscompetitie. Wedstrijden zijn op de zaterdagochtend en duren meestal anderhalf uur. "Samen maken we er een leuke ochtend van waarbij iedereen aan slag komt", aldus Odiz Frogs.

Wie trainen met het team leuk vindt en ook met de wedstrijden mee wil doen, kan nu lid worden van Odiz Frogs. Deelnemers aan het nieuwe team krijgen het eerste jaar 50 procent korting op de contributie. Eventueel kunnen ze via Meedoen Zaanstad en het kinderparticipatiefonds Oostzaan en Wormerland een bijdrage in de kosten ontvangen.

Voor de nieuwe jeugdleden is er ook een beperkt aantal tenues in bruikleen beschikbaar. Odiz Frogs vraagt 15 euro borg voor een tenue en aan het einde van het seizoen leveren ze dit weer in. Gelijk een eigen tenue kopen kan ook.

Aanmelden voor de training kan via honkbalsoftbal@odizfrogs.nl. Meer informatie over Odiz Frogs is te vinden op www.odizfrogs.nl.

Meer berichten