Foto: WormerSports

Andere opzet WormerSports beach event

WORMER - Het recreatieterrein tegenover het gemeentehuis in Wormer is donderdag 20 tot en met zaterdag 22 juni opnieuw een groot strand waarop sportliefhebbers naar hartenlust hun favoriete beach sport kunnen uitoefenen. Het evenement krijgt echter een andere opzet.

Er is dit jaar geen beachkorfbal, omdat korfbalvereniging Groen Geel niet in staat is om hun onderdeel te organiseren. Dat geeft echter wel weer extra ruimte in het schema voor beachtennis, dat in samenwerking met tennisvereniging De Spatter georganiseerd wordt. Daarnaast wordt de vrijdagavond afgesloten met een muzikale liveact, zodat bezoekers nog even kunnen nafeesten.

Het programma van het beach event bestaat uit de volgende onderdelen (geschatte starttijden):

Donderdag 20 juni 15.00 uur: beachvoetbal door de jeugd van Wormerland en om 19.00 uur: beachvoetbal door gehandicapten

Vrijdag 21 juni 17.00 uur: beachtennis en om 21.00 uur livemuziek

Zaterdag 22 juni 11.00 uur: beachvolleybal en om 19.00 uur: knalfeest met muzikale optredens

Het evenement is een initiatief van Stichting WormerSports en wordt in samenwerking met lokale sportverenigingen, gemeente Wormerland, lokale bedrijven en diverse fondsen tot stand gebracht.

Stichting WormerSports is 7 maart 2014 opgericht met als doel de sociale verbinding in Wormerland te bevorderen. Daarbij staan de onderwerpen sport, spel en vermaak centraal. WormerSports werkt hierbij nauw samen met de gemeente Wormerland en diverse lokale (sport)verenigingen.

Meer berichten