Kom naar het ridderspektakel ter ere van Hildes Verjaardag!

CASTRICUM - Aandacht, aandacht! Op zondag 20 oktober organiseren ik, Willem van Brederode, en mijn gemalin, Hillegonda van Voorne, ter gelegenheid van de verjaardag van onze goede vriendin Hilde een groots ridderspektakel. Dit spektakel zal worden gehouden bij 'Huis van Hilde', onze in de duinen gelegen buitenplaats bij Castricum. We hebben acht ridders uitgenodigd om te komen strijden tijdens een spectaculair voettoernooi. Van heinde en verre is het volk toegestroomd, onder hen zijn ook handelaren, ambachtslieden en muzikanten. Op het plein voor Huis van Hilde zetten zij hun tenten op. En jij bent ook uitgenodigd!

Ridderspektakel

Op het plein wordt meerdere keren een riddertoernooi gehouden waarbij de acht ridders het tegen elkaar opnemen. Kom kijken en moedig jouw favoriete ridder aan! Daarnaast komen er ook middeleeuwse handelaren, ambachtslieden, straatventers en muzikanten, volg je een zwaardvechtworkshop, giet je een eigen tinnen insigne, ga je op de foto als middeleeuwer in de photobooth, proef je de heerlijkste hapjes en is er nog veel meer te doen!

Ridderplaatjes verzamelen

Heb jij ze al allemaal? Spaar gave ridderplaatjes tijdens het Ridderspektakel en gedurende de tentoonstelling in Huis van Hilde. Ga op zoek naar de ridders op 20 oktober of doe de schattenroute 'Speuren naar schatten' en plak de ridders in je verzamelalbum.

Herfstvakantie = feestweek

Ben je nog niet uitgefeest na Hildes verjaardag? Mooi, want in de herfstvakantie gaan we gewoon nog even door! Er is een fantastisch kinderprogramma; kom broodjes bakken, volg een workshop film maken of zwaard vechten. Wil je pony rijden, verkleed als ridder of jonkvrouw? Liever knutselen? Kom dan naar Hildes Atelier of de Lego en PLAYMOBIL speeltafel. Er zijn zo veel leuke activiteiten voor jong en oud!

Kom ook; je kunt van alles beleven, ontdekken en uitproberen!

Meer weten: www.huisvanhilde.nl

Meer berichten