Marisha eerste baby van Wormerland

Algemeen
Afbeelding
Felicitaties en een geschenkenpakket van de gemeente Wormerland uitgereikt door burgemeester Peter Tange voor de kersverse ouders van Marisha. Foto: Dirk Karten

WORMER – Het maakte haar niets uit dat burgemeester Peter Tange hoogstpersoonlijk op bezoek kwam om te feliciteren. Sterker, ze sliep gewoon door het hele bezoek heen. En dat terwijl toch niet iedere dag de eerste burger van een stad gewoon op de bank in je eigen woning aan de Florastraat zit. En je zelfs een cadeau komt geven… Het is Marisha Jamila Romee de Ligt allemaal gelijk vergeven. Want als je nog maar zeven weken oud bent, mag dat allemaal. En zeker als de eerstgeboren baby van 2020 bent!

Wat is ze lief en mooi! Met recht een 'wolk van een dochter'. Moeder Sharon en vader Remco zijn dan ook immens trots op hun gezinsuitbreiding. Marisha werd geboren op 1 januari om 13.52 uur en is het derde kind van het echtpaar. "Onze zoons Jayden (11) en Dilano (7) zijn helemaal dol op hun zusje. Als ze ook maar een klein geluidje geeft in de box, staan ze al om haar heen", zegt Sharon.

Broertje verkopen?

"Ze wilden ook graag een zusje. Maar ja, dat heb je niet voor het zeggen. Als het een broertje was, zouden ze het verkopen op Marktplaats", lacht Remco. De naam Marisha had Sharon ooit gehoord en goed onthouden in geval dat ze een dochter kreeg. "Daarnaast is het onze gewoonte drie voornamen te geven, net zoals bij de jongens."

Het maakte Marisha allemaal niet uit wat er om haar heen gebeurde. Ze sliep de slaap der onschuldigen veilig in de armen van haar moeder. "Ze doet het goed, weegt nu vier kilo en slaapt al door van circa elf tot acht uur", vult Remco aan die in de avonduren als moeder Sharon werkt zijn kroost mag verzorgen.

"Remco werkt overdag en dan ben ik er voor de kinderen. Traditioneel, maar daar hebben we voor gekozen. Je wil kinderen en dan moet je er ook voor ze zijn als dat nodig is", zegt Sharon beslist.

Ook namens het team van Rodi Media van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter die haar hele leven kan zeggen de eerste baby van 2020 te zijn in Wormerland!