Maak kennis met Judith Michel op 11 juni

Algemeen
Burgemeester Judith Michel.
Burgemeester Judith Michel. (Foto: Gemeente Wormerland, Nander de Wijk)

WORMERLAND - Burgemeester Judith Michel van Wormerland wil graag kennismaken met inwoners. Nu een kennismaking vanwege de corona-maatregelen niet op gebruikelijke wijze kan plaatsvinden, is er een alternatief bedacht. 

Judith nodigt mensen uit haar gemeente die wat te vragen van harte uit om vragen te stellen die zij tijdens een live uitzending beantwoordt. Volg de uitzending op 11 juni van 20.00 tot 21.00 uur via bit.ly/vragenaanJudithMichel11juni20. 

Stel uw vraag voorafgaand of tijdens de uitzending per e-mail: mijnvraagaanjudith@wormerland.nl.  Weet u nu al wat u de burgemeester wil vragen? Stuur uw vraag alvast op. Bij alle vragen die worden gesteld, wordt uw voornaam genoemd. Mocht onverhoopt uw vraag niet zijn gesteld of is een antwoord niet direct mogelijk, dan zorgt de gemeente zo snel mogelijk voor een terugkoppeling op andere wijze.

Fijn alternatief

Judith Michel: “Ik vind het jammer dat ik inwoners van Wormerland nu niet allemaal op het gemeentehuis kan ontvangen, de hand kan schudden en in de ogen kan kijken. Voor nu hebben we een fijn alternatief bedacht, zodat inwoners mij wat beter leren kennen. Natuurlijk hoop ik in de nabije toekomst meer inwoners persoonlijk te spreken, zodat ik ook hen beter leer kennen.”

Vertrouwelijk 

De gemeente Wormerland gaat vertrouwelijk om met uw (e-mail)gegevens. Voor meer informatie over onze privacyverklaring kunt u op de website van de gemeente kijken: bit.ly/privacywormerland. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact op met de functionaris gegevensbescherming via fg@over-gemeenten.nl.