Nieuwe ronde zonnepanelenactie in Wormerland

Algemeen
Ook zonnepanelen op het dak? Wormerland houdt een nieuwe ronden met gezamenlijke inkoop.
Ook zonnepanelen op het dak? Wormerland houdt een nieuwe ronden met gezamenlijke inkoop. (Foto: Dirk Karten)

WORMERLAND - Al eerder hebben 218 huiseigenaren in gemeente Wormerland de stap gezet om zonnepanelen aan te schaffen. Nu gaat weer de gezamenlijke inkoopactie voor zonnepanelen in gemeente Wormerland van start. 

Een samenwerkingsverband van installateurs uit de regio biedt huiseigenaren de mogelijkheid zonnepanelen te laten installeren. Er is een gezamenlijke inkoop georganiseerd waarbinnen gerenommeerde regionale zonnepanelen-specialisten een aanbod op maat maken. Zij bieden alle drie dezelfde prijs voor installatie van de panelen.

Wanneer men zich aanmeldt, komt vrijblijvend en gratis één van de specialisten langs voor het geven van advies. Daarna maken zij een aanbod op maat. Particulieren hebben in deze actie het voordeel dat de btw kan worden teruggevraagd bij de Belastingdienst. Dat kan voor deelnemers gratis worden verzorgd door een administratiekantoor.

De installateurs werken volgens de RIVM richtlijnen. Deze richtlijnen zijn onder het protocol Samen Veilig Doorwerken te vinden op www.rijksoverheid.nl.Inschrijven kan tot 10 mei via www.duurzaambouwloket.nl/actiewormerland. Een van de installateurs neemt dan contact op voor verdere afspraken.

Bewonersavonden

Meer weten of vragen? Het is mogelijk mee te kijken, luisteren en vragen te stellen tijdens de online informatieavond. Deze live-uitzending is te volgen via de computer, tablet of smartphone en vindt plaats op donderdag 11 februari om 20.00 uur. De uitzending is alleen te volgen wanneer men zich aanmeldt via www.duurzaambouwloket.nl/actiewormerland.