Praat in webinar mee over energietransitie in gemeente Wormerland

Algemeen
Wind, zon, water, waar halen we straks onze energie vandaan?
Wind, zon, water, waar halen we straks onze energie vandaan? (Ontwerp: Dirk Karten)

WORMERLAND - Om minder CO2 uit te stoten moeten we op zoek naar gebieden waar we in onze regio grootschalig hernieuwbare energie op kunnen wekken. Met de Regionale Energie Strategie (RES) geeft Wormerland aan in welke gebieden we kansen zien. De gemeente neemt haar bewoners graag mee waar ze als gemeente staan in deze omvangrijke opgave in de energietransitie. Daarom wordt er op 4 februari van 19.30 tot 21.00 uur een webinar gehouden.

Denk mee in de verduurzaming van Wormerland

Tijdens deze online bijeenkomst worden deelnemers bijgepraat over wat de RES inhoudt, hoe de toekomstvisie voor Wormerland er in grote lijnen uitziet en wat dat de inwoners van de gemeente betekent. Ook is te horen wanneer men kan meedenken in deze grote stap in de verduurzaming van Wormerland. Tijdens de bijeenkomst kunnen de deelnemers aan het webinar luisteren naar sprekers en bestaat de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Die worden, waar mogelijk, ter plekke beantwoord.

Aanmelden

Wie wil meeluisteren of meedoen met deze online bijeenkomst, dient zich aan te melden via antwoord@wormerland.nl Vermeld in de onderwerpregel: aanmelding webinar RES.

Meer informatie over de RES is ook te vinden op de website van de gemeente Wormerland. Zie bit.ly/2Mc9kTd