Zonnepanelenactie in gemeente Wormerland

Algemeen
Inwoners van Wormerland kunnen deelnemen aan de collectieve zonnepanelenactie.
Inwoners van Wormerland kunnen deelnemen aan de collectieve zonnepanelenactie. (Foto: Dirk Karten)

WORMERLAND -  Uw woning klaar maken voor de energietransitie, zorgen voor een beter milieu en dat terwijl de energierekening naar beneden gaat: dat kan voor wie deelneemt aan de zonnepanelenactie in de gemeente Wormerland. 

Een collectief van vakkundige regionale installateurs biedt inwoners de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Gemeente Wormerland ondersteunt deze actie. 

Installateurs

Er is een gezamenlijke inkoop georganiseerd waarbinnen gerenommeerde regionale zonnepanelen-specialisten een aanbod op maat maken. Wie zich aanmeldt, krijgt vrijblijvend en gratis één van de specialisten op bezoek voor vakkundig advies. Daarna maken zij een aanbod op maat. Wie als particulier gebruik maakt van dit aanbod, heeft tevens het voordeel dat de btw kan worden teruggevraagd bij de Belastingdienst. Binnen deze actie kan dit voor deelnemers gratis worden verzorgd door een administratiekantoor.

De installateurs werken volgens de RIVM richtlijnen. Deze richtlijnen zijn onder het protocol Samen Veilig Doorwerken te vinden op www.rijksoverheid.nl.

Deelname

Inschrijven kan tot 10 mei 2021 via www.duurzaambouwloket.nl/actiewormerland. Op deze pagina vindt u ook meer informatie over het verloop het actietraject, dat gelijk van start gaat bij het inschrijven.