Patatje ‘met’ voor jonge mantelzorgers in Wormerland

Algemeen
Afgelopen maanden 'zonder' leuke activiteiten gewerkt als jonge mantelzorger? Dan is het nu tijd voor patatje 'met'!
Afgelopen maanden 'zonder' leuke activiteiten gewerkt als jonge mantelzorger? Dan is het nu tijd voor patatje 'met'! (Foto: aangeleverd)

WORMERLAND - In de gemeente Wormerland kunnen jonge mantelzorgers bij WelzijnWonenPlus terecht voor ondersteuning, leuke activiteiten en contacten met andere jonge mantelzorgers. De afgelopen maanden waren echter vaak zonder leuke uitstapjes, live onderwijs en zonder sportwedstrijden. Daarom trakteert WelzijnWonenPlus jonge mantelzorgers graag eens op iets ‘met’: een lekker patatje met!

“Normaal gesproken organiseren wij diverse activiteiten, maar vanwege de coronamaatregelen is dat nu niet mogelijk. Daarom krijgen jonge mantelzorgers in Wormerland deze maand een envelop in de brievenbus met een tegoedbon voor een lekker patatje met bij snackbar Wormer aan de Dorpsstraat 183 in Wormer”, aldus WelzijnWonenPlus.

Wie geen kaart heeft ontvangen of iemand kent die vanwege mantelzorg ook een patatje met zou mogen krijgen, kan contact opnemen met WelzijnWonenPlus.

“We hopen natuurlijk dat het goed met iedereen gaat. Maar het kan zijn dat het even niet zo lekker gaat en dat je er flink van baalt. Wil je daar misschien eens over praten of dat we met je meedenken wat we voor je kunnen doen in de mantelzorgsituatie? Ondanks deze Coronatijd is er misschien toch een oplossing te bedenken. Bel of app ons gerust 06 - 829 22 865”.

Jonge mantelzorgers zijn kinderen en jongeren tot en met 24 jaar die opgroeien met een gezinslid dat chronisch ziek of gehandicapt is of een psychische aandoening heeft.