Corona prikbus tourt door Zaanstreek-Waterland

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Gemeente Edam-Volendam)

ZAANSTREEK-WATERLAND - GGD Zaanstreek-Waterland zet een tweede prikbus in en breidt daarmee de mogelijkheden uit om in de regio zonder afspraak en dichtbij een prik tegen corona te halen. Dit past bij de gekozen strategie om van grootschalig en veel prikken tegelijk naar maatwerk te gaan. De bus staat vanaf 6 september één of meerdere dagen in Purmerend, Middenbeemster, Monnickendam, Krommenie en Oostzaan. 

Mogelijk worden de komende periode ook andere locaties toegevoegd. Ook blijft de bus naar Zaandam en Volendam komen. Iedereen van 12 jaar en ouder kan er zonder afspraak terecht voor een prik tegen corona. 

Alsnog een coronaprik halen

Op deze manier biedt de GGD inwoners een kans alsnog een  prik te halen. Men moet wel een identiteitsbewijs meenemen en kunnen tonen. Aan jongeren van 12 en 13 wordt  hun Burgerservicenummer (BSN) gevraagd. 

De bus staat komende week op de volgende locaties:

Maandag 6 september op de Koemarkt in Purmerend en op parkeerplaats Parallelweg in Volendam. Dinsdag 7 september in Krommenie aan het Rosariumplein en in Purmerend op de Koemarkt. Woensdag 8 september staat de bus in de Middenbeemster bij het gemeentehuis (Rijn Middelburgstraat) en in Zaandam aan de Vermiljoenweg. Tevens 9 september aan de Vermiljoenweg in Zaandam en in Oostzaan op het parkeerterrein bij OFC (Twiskeweg). Vrijdag 10 september weer aan de Vermiljoenweg in Zaandam. 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 11.30 – 18.30 uur.
Zaterdag en zondag van 11.30 – 17.00 uur.

Meer data en locaties mobiele prikbus

Kijk voor  meer data en actuele standplaatsen en openingstijden op www.ggdzw.nl/prikbus.

Inwoners kunnen ook zonder afspraak naar de basis priklocatie PG1 aan de Pieter Ghijsenlaan 1 in Zaandam. Deze is geopend van zondag tot en met donderdag van 10.30 tot 19.00 uur.