Spectaculaire Welcome Back Deals van Corendon

Partnerbijdrage
Spectaculaire Welcome Back Deals van Corendon.
Spectaculaire Welcome Back Deals van Corendon. (Foto: Corendon)

REGIO - Corendon Hotels & Resorts luidt de herfst en winter in met spectaculaire Welcome Back Deals. Zo ben je in het Corendon City Hotel in Amsterdam van harte welkom voor overheerlijke maaltijden in Cor & Don’s Restaurant of kom je tot rust in de Vitality Spa. 

Voor de ultieme beleving boek je de Cockpit Suite en val je in slaap naast een échte cockpit van een Boeing 737 in je kamer. Of kleur je liever je herfst met een bezoek aan het ‘Oktoberfest’ in Corendon Village Hotel in Badhoevedorp?

Winter Wonderland

Vanaf 24 september tot en met 3 oktober en van 15 tot en met 23 oktober geniet je hier van de leukste feestavonden. Voor € 49,- beleef je een gezellige avond inclusief liveoptredens, bratwurst van de BBQ smoker en diverse bieren. Daarna wordt het hotel omgetoverd tot magisch Winter Wonderland en is het tijd om je schaatsen onder te binden. Want vanaf 19 november kun je hier schaatsen op de ijsbaan onder de Boeing 747.

Ook optredens tijdens Live On Ice en een sfeervolle kerstmarkt in de hoteltuin staan op het programma. En heb je de komende tijd geen zin om te koken, schuif dan eens aan in het All Inclusive Restaurant, Cockpit Italian Pop-Up Restaurant of de Skybar 747 om te genieten van culinaire hoogstandjes en de lekkerste cocktails. Gewoon omdat het allemaal weer kan…

Kijk voor meer informatie op Corendonhotels.com.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda