Frits Bleeker trainer van VCC'92

Nieuws

WORMER - Volleybalvereniging VCC'92 uit Wormer heeft Frits Bleeker als trainer van dames 1 en heren 1 aangetrokken. Frits is geen onbekende van de club. Hij was voorzitter, speelde zelf vele jaren bij de club en was trainer-coach van de C1-jeugd, waarin Niels de Vries en Mats Bleeker speelden.
Niels en Mats zijn ondertussen via de volleybalschool PDK Huizen en Papendal doorgestoten naar de respectievelijk eredivisieclubs Abiant Lycurgus en sv Land Taurus. Niels is ook opgenomen in de nationale volleybalselectie. VCC'92 Heren 1 speelt promotieklasse en Dames 1 komt uit in de tweede klasse.
VCC'92 kan bij de jeugd en senioren nog spelers gebruiken. De trainingsavond is dinsdag. Wie belangstelling heeft, kan vanaf dinsdagavond 4 september in de sporthal van Wormer terecht. Geïnteresseerden mogen eerst gratis drie keer meetrainen. Daarna kunnen ze beslissen om te blijven en lid te worden van VCC'92. Meer informatie is te vinden op de website www.vcc92.nl. VCC'92 heeft ook een Facebook-pagina.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda