Inkoopactie en online informatieavond voor woningeigenaren Wormerland

Algemeen
Spouwmuurisolatie is al zo 'oud als Rome' maar werkt nog altijd prima.
Spouwmuurisolatie is al zo 'oud als Rome' maar werkt nog altijd prima. (Foto: PxHere)

WORMERLAND - De gemeente Wormerland vindt het belangrijk om inwoners op weg te helpen bij energiebesparing en het verduurzamen van hun woning. Daarom is ze samen met het Duurzaam Bouwloket een inkoopactie voor woningisolatie gestart. 

Een onafhankelijk adviseur van het Duurzaam Bouwloket geeft woensdag 26 januari (online) advies over isolatiemaatregelen, materialen, belangrijke aandachtpunten en de subsidie- en financieringsmogelijkheden. Tijdens de presentatie is het mogelijk vragen te stellen via een live chat. Schikt deze avond niet? Meld u dan evengoed aan, na afloop van de avond wordt dan een terugkijklink gestuurd om de presentatie dan op een zelfgekozen moment terug te kijken.  Tijd: 19:30 - 20:30 uur. Aanmelden: www.duurzaambouwloket.nl/woningisolatie-wormerland.

Inkoopactie woningisolatie

Een collectief van vakkundige regionale isolatiebedrijven biedt inwoners de mogelijkheid om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor spouwmuur-, vloer- en bodemisolatie met een goede prijskwaliteitsverhouding. De bedrijven komen geheel vrijblijvend en gratis bij u thuis om de situatie te bekijken. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met de geldende corona maatregelen. Na de woninginspectie wordt de offerte gemaakt en kunt u bekijken of u de opdracht wilt verlenen. Na akkoord op de offerte maakt het bedrijf een afspraak om de maatregel(en) uit te voeren. De inkoopactie is beschikbaar tot 30 april 2022.

Meer informatie www.duurzaambouwloket.nl/woningisolatie-wormerland.

Adviesgesprek

Heeft u interesse in een lagere gas-en-energierekening? En bent u benieuwd welke verduurzamingsmogelijkheden er naast het isoleren van de woning nog meer zijn? Of heeft u specifieke vragen over de totaal verduurzamingsaanpak van uw woning in het speciaal? Gemeente Wormerland biedt  een telefonisch adviesgesprek aan met een adviseur van het Duurzaam Bouwloket. Er zijn 25 adviesgesprekken beschikbaar gesteld, waarbij geldt: op is op.
Meer informatie www.duurzaambouwloket.nl/adviesgesprek-wormerland

Subsidie aanwezig

Rijkdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) stelt een subsidie beschikbaar voor woningeigenaren die minimaal 2 energiebesparende maatregelen hebben uitgevoerd. Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing voor woningeigenaren (ISDE) is aan te vragen via www.rvo.nl. Benieuwd welke (subsidie)regelingen er nog meer beschikbaar zijn? Doe de subsidiecheck via www.duurzaambouwloket.nl/subsidiecheck.

Meer informatie

Neem dan contact op met het Duurzaam Bouwloket  via info@duurzaambouwloket.nl of telefoon 072 - 743 39 56.
Duurzaam Bouwloket is het Energieloket van gemeente Wormerland. Bewoners kunnen hier terecht voor gratis en onafhankelijk advies over energiezuinig, duurzaam en aardgasvrij maken van hun woning. Ga naar www.duurzaambouwloket.nl/wormerland voor meer informatie over; energiebesparende maatregelen, subsidies, lokale uitvoerende bedrijven en lokale initiatieven.