Speel jij straks ook in de westernmusical Oklahoma?
Speel jij straks ook in de westernmusical Oklahoma? ((Foto: Aangeleverd))

Speel mee in westernmusical Oklahoma

WORMER - Ben je tussen 8 en 14 jaar en vind je het leuk om te zingen? Dan kun je nu meezingen in een echte westernmusical. O&M Zaanstad Muziektheater is samen met Stichting Wild West Wormerveer op zoek naar enthousiaste kinderen voor het kinderkoor voor de westernmusical 'Oklahoma'.

Oklahoma wordt vier keer uitgevoerd, van vrijdag 10 mei tot en met zondag 12 mei dit jaar. Het kinderkoor speelt aan het begin van de musical een belangrijke rol. Ook zullen we een paar kinderen vragen om een klein rolletje te spelen.
Op de omzaanstad/com en wildwestwormerveer.com kun je meer lezen over de musical en het westernevenement Wild West Wormerveer. Jij en je ouder(s)/voogd(en) zijn ook welkom op onze informatieavond, dinsdag 5 maart om 19.15 uur in de school De Eendragt aan Zandweg 15 in Wormer. Na 5 maart gaat het kinderkoor dinsdagavond en op een aantal andere dagen oefenen met zang en spel. Hieronder zie je het repetitieschema.

Wil je meedoen, vraag dan je ouders om toestemming. De kosten van de repetities bedragen 30 euro. Daarvoor mag je na afloop je kleding (onesie) mee naar huis nemen. Inschrijven kan door een mail te sturen met je naam, leeftijd en telefoonnummer van je ouder/voogd naar OMZaanstad@live.nl . Voor vragen kunnen jullie bellen met Rico Jonk, telefoon 06 – 83 64 28 98 of een mail sturen naar OMZaanstad@live.nl.

Meer berichten