Lenny Kuhr komt naar Jisp

JISP - Lenny Kuhr trekt sinds september vorig jaar door het hele land met een geheel nieuwe programma: 'Het lied gaat door'. Zaterdag 9 maart komt de zangeres naar de Jisperkerk in Jisp.

In de voorstelling "Het lied gaat door" staat Kuhr stil bij de duizenden dingen die voorbijgaan en bij dat wat nooit voorbijgaat. Het lied is hierbij de metafoor. De mens en de zanger vergaan, maar zoals de geest van de mens eeuwig is, is het lied dat ook. Het is namelijk de ziel van de mens en zonder ziel is er geen leven, dus ook geen muziek. Lenny Kuhr zingt met begeleiding van Reinier Voet op de gitaar en Mischa Kool op de basgitaar.

Het is inmiddels vijftig jaar geleden dat Lenny Kuhr het Songfestival won met haar lied Troubadour. Sindsdien heeft zij op een grote diversiteit aan plekken in Nederland vele concerten en voorstellingen gegeven. Het liefst zingt Kuhr in kleine theaters en in kerkjes, waar ze een intieme sfeer kan oproepen. Ter gelegenheid van haar vijftigjarig jubileum brengt Kuhr eind maart een nieuwe cd en vinylplaat uit, die via haar website te verkrijgen is.

Het optreden van Kuhr in Jisp begint om 20.00 uur en kost 17,50 euro. Reserveren kan via programmaraad@jisperkerk.nl. Meer informatie via www.jisperkerk.nl.

Meer berichten