Ratatouille gaat optreden met Ruben Hoeke.
Ratatouille gaat optreden met Ruben Hoeke. (Ratatouille)

Ratatouille en Ruben Hoeke in Kaasfabriek Wormer

WORMER - Ratatouille is het Wormerse opleidingsorkest dat samenwerkt met Muziekschool Waterland. Zij gaan zondag 10 februari om 15.00 uur samen met Ruben Hoeke optreden in Theater De Kaasfabriek, Wormer.

Bij opleidingsorkest Ratatouille is iedereen welkom, ongeacht leeftijd of instrument. Onder leiding van dirigent Bart Tuinman spelen 25 kinderen samen de leukste nummers van Lady Gaga, Bruno Mars, Amy Winehouse en Herbie Hancock. Zondag 10 februari gaat Ratatouille samen met gitarist Ruben Hoeke en de Ratajazzkids, het 'combo van Ratatouille' gekleed in de stijl van de Blues Brothers, optreden. De beginners van Ratatouille, het opstaporkest 'Ratjetoe', openen de middag.

De Wormerse beroemdheid Ruben Hoeke wordt omschreven als 'stergitarist van wereldklasse' en 'een van de grootste eigentijdse Nederlandse gitaristen'. Ratatouille is er ontzettend trots op met hem te kunnen optreden'. Het concert vindt om 15.00 uur plaats in Theater De Kaasfabriek in Wormer. De zaal gaat om 14.30 uur open. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.theaterdekaasfabriek.nl/programma. 

Muzikanten gezocht

Ratatouille en Ratjetoe zijn ook op zoek naar nieuwe muzikanten. Wie een instrument speelt of dat zou willen, kan eens langskomen bij een van de repetities, vrijdagmiddag van 16.00 tot 17.30 uur aan Knollendammerstraat 14 in Wormer en op www.ratawormer.nl kijken voor meer informatie.

Meer berichten