'Schone Schijn' heet het stuk dat Raamtheater in maart op de planken gaat brengen.
'Schone Schijn' heet het stuk dat Raamtheater in maart op de planken gaat brengen. (Foto: Raamtheater)

'Avond lachen bij Raamtheater Wormer'

WORMER - 'Schone Schijn' heet het stuk dat Raamtheater in maart op de planken gaat brengen. Het draait allemaal om het kweken van een roos, een 25-jarig huwelijk en het aan de haak slaan van een willige man.

Dit zijn de hoofdbestanddelen van drie zussen die totaal van elkaar verschillen. Er zijn ook nog echtgenoten en andere mensen om hen heen die een mening hebben en dat botst nogal eens. Het zijn verrukkelijke ontwikkelingen die de familie op Kensington Palace laten komen, waar ze oog in oog komen te staan met prins Charles. Voor de omhooggevallen Hyacinth, de verwachtingsvolle Daisy en de broeierige Rose een topdag in hun bestaan. "Als u een avond wilt lachen, komt dat zien", aldus het Raamtheater. 

De voorstelling is donderdag 7 maart om 20.30 uur te zien. De zaal is dan om 20.00 uur open. Zaterdag 9 maart is de zaal om 20.00 uur open en begint het om 20.30 uur. Zondagmiddag 10 maart openen de deuren om 14.30 uur en start de voorstelling om 15.00 uur. Kaarten kosten 10 euro, inclusief koffie of thee. Bestellen kan via tel.: 075-6425436 en e-mail: n.brehm@ xs4all.nl. 't Wapen van Wormer bevindt zich op Zandweg 34 in Wormer. Meer informatie via www.raamtheater.nl.

Meer berichten