Pop- en musicalkoor PopArt
Pop- en musicalkoor PopArt (Foto: PopArt)

Pop- en muscialkoormuziek in Wormer

WORMER - Pop- en musicalkoor PopArt uit Graft-De Rijp gaat zondag 17 februari optreden in de Maria Magdalenakerk in Wormer. Dit jaar vieren zij hun twintigjarig jubileum. Het koor gaat de gasten tijdens hun concert met een selectie uit hun repertoire muzikaal laten genieten.

PopArt telt ongeveer zestig amateurzangers en -zangeressen. Zij werken met een gevarieerd repertoire en brengen een diversiteit aan muziekgenres ten gehore: (neder)pop, rock en gospel, maar ook musical- en filmmuziek. Het koor oefent op zingen zonder bladmuziek en in meerstemmige uitvoeringen en besteedt aandacht aan presentatie, met onder andere een passende choreografie. Het koor staat onder leiding van dirigent Simon Boerke. Jan Doedens is de vaste pianist. De muziekdocent Boerke fungeert ook als trompettist en Jan Doedens is naast pianist en trompettist tevens arrangeur en componist. De instrumentale begeleiding wordt verder aangevuld door Mark Boesveld op de basgitaar en Rens Boerke met percussie.

Het optreden vindt zondag 17 februari om 14.30 plaats en de zaal is om 14.00 open. Reserveren kan voor 13 euro via 075-6423388, 075-6421282 of concertmmwormer@gmail.com. Niet-gereserveerde kaarten kosten aan de zaal 15 euro, inclusief pauzedrankje. De locatie van het concert is de Maria Magdalenakerk in Wormer op Dorpsstraat 351. Meer informatie is te vinden op www.concertenwormer.nl of www.popart-koor.nl.

Meer berichten