Kaarten nieuwe voorstellingen Theater De Kaasfabriek

Nieuws
Marcel de Groot. (Foto: Theater De Kaasfabriek)
Marcel de Groot. (Foto: Theater De Kaasfabriek) rodi.nl

WORMER - "De kaartverkoop is 31 mei gestart en verloopt succesvol. Kaarten voor Henry van Loon zijn al uitverkocht en de andere voorstellingen lopen ook goed." Als Wil Nobel een advies mag geven, is het wel dat theaterliefhebbers er snel bij moeten zijn voor het nieuwe seizoen van Theater De Kaasfabriek. "We hebben internationale, nationale en lokale artiesten", klinkt de voorzitter uitnodigend, "en meer variatie dan vorig jaar."

Zo staat de Belgische cabaretier Begijn Le Blue zaterdag 20 april op de Wormerse planken. Hij is comedian, tv-maker, foute vriend en voor altijd verbonden aan de auditie voor 'So you think you can dance'. Kees van Amstel zaterdag 17 november met zijn nieuwe programma 'Een bang jongetje dat hele enge dingen doet' in Theater De Kaasfabriek. Dorpsgenoot en cabaretière Funda Müjde verschijnt eveneens met de nodige humor. Donderdag 14 februari komen bezoekers erachter waarom haar show 'Funda stelt zich aan' heet.
Muziek is er ook, zaterdag 8 december met Marcel de Groot. Hij brengt een programma met de titel Wie 'A' zegt is vertrokken. Samengevat is dat: nieuwe liedjes, oudere liedjes, stokoude liedjes, een verhaal, enkele anekdotes. De Wormerveerse Toneelgroep is vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 december met een voorstelling over vier vrienden die elkaar al twintig jaar lang kennen. In het tweede deel ontmoeten vier vrouwen elkaar tijdens een beladen etentje in een restaurant.
Het volledige programma is op www.theaterdekaasfabriek.nl te vinden. Daar zijn ook kaarten te bestellen. Bij de reservering kunnen gasten eveneens de plaats kiezen. Tijdige reservering geeft een goede plaats naar eigen keuze. Theater De Kaasfabriek bevindt zich op Dorpsstraat 206 in Wormer.