ZaansFit AZ zomerkamp

Nieuws
Drie dagen lang krijgen kinderen van 8 tot en met 14 jaar die op gezond gewicht willen komen een programma aangeboden waarin gezondheid, plezier, bewegen en spel centraal staan. (Foto: Sven de Zeeuw)
Drie dagen lang krijgen kinderen van 8 tot en met 14 jaar die op gezond gewicht willen komen een programma aangeboden waarin gezondheid, plezier, bewegen en spel centraal staan. (Foto: Sven de Zeeuw) rodi.nl

WIJDEWORMER - De vierde editie van het ZaansFit AZ Zomerkamp vindt van maandag 20 tot en met woensdag 22 augustus plaats. Drie dagen lang krijgen kinderen van 8 tot en met 14 jaar die op gezond gewicht willen komen een programma aangeboden waarin gezondheid, plezier, bewegen en spel centraal staan. Het zomerkamp vindt plaats op het voetbalcomplex ZCFC in Wijdewormer. De kosten bedragen 5 euro voor drie dagen. Voor meer informatie en inschrijven kunnen belangstellenden kijken op www.az.nl/informatie. Het ZaansFit AZ Zomerkamp wordt georganiseerd door AZ, Sportbedrijf Zaanstad, Jongeren op Gezond Gewicht (JOGG) Zaanstad en de gemeente Zaanstad.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda