Prisofas nieuw op woonboulevard in Alkmaar

Partnerbijdrage
Prisofas nieuw op woonboulevard in Alkmaar
Prisofas nieuw op woonboulevard in Alkmaar (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - In Alkmaar op de woonboulevard is vanaf 1 augustus de prachtige winkel van Prisofas geopend. Prisofas werkt met een unieke eigen collectie banken en fauteuils, die uitsluitend worden gemaakt in Europa. Veel banken zijn direct uit voorraad te leveren of met een zeer korte levertijd geheel naar eigen wens samen te stellen. Men kan kiezen uit veel prachtige stoffen en unieke leersoorten.

Door de korte eigen productielijnen en uitsluitend hoge kwalitatieve EU-fabrikanten van Prisofas is het mogelijk om tot wel 5 jaar garantie te geven, bezorging en service aan huis te verlenen.

De collectie van Prisofas is daarmate uniek, aangezien alle banken, hoekbanken en combinatie sets, geheel door de klant zijn samen te stellen. In de winkel zijn vele zithoeken samengesteld om de klant ook een juist beeld te geven hoe het thuis zal staan. De zithoeken geven een beeld van de omvangrijke collectie van Prisofas.

De showroom is zeer sfeervol ingericht. Door gehele showroom is de collectie te bewonderen. Prisofas heeft hoekbanken, 1,2,3,4,5 zits banken, chaisse longue, bijpassende fauteuils, elektrische banken, beweegbare banken, zoals voetklep, hoofdsteunen, zowel elektrisch en handbedienbaar.

Nieuwste modellen met stoffen en leren

Van de gehele collectie heeft Prisofas de nieuwste modellen met stoffen en leren die u nergens anders heeft gezien. Zowel de stoffen als de leren zijn van de hoogste kwaliteit. Door de rechtstreekse productie kan Prisofas ook nog de laagste prijsgarantie geven op haar collectie. Prisofas heeft tijdens de openingsdagen t/m 15 augustus een unieke actie. Uw oude meubilair kunt u inruilen. Prisofas geeft tot € 1000,- voor uw oude bank terug. Foto meenemen voor taxatie. Tijdens de openingsdagen bent u van harte welkom, heerlijke koffie en de meubeladviseurs kunnen u tot.in detail adviseren. Voor de warme dagen is airconditioning met hepa filters aanwezig. Uiteraard werkt Prisofas volgens de Rivm-voorwaarden.

PriSofas, Noorderstraat 5, 1823 CS Alkmaar, www.prisofas.nl, tel: 085-1300867.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda