De Kastenmaker: voor kasten op maat én meer

Partnerbijdrage
Bas Knip van De Kastenmaker: 'Met kasten kun je alle kanten op.'
Bas Knip van De Kastenmaker: 'Met kasten kun je alle kanten op.' (Foto: Theo Annes)

HEERHUGOWAARD – Een praktisch en stijlvol interieur begint bij De Kastenmaker. De kastenspecialist biedt in de ruim vierhonderd vierkante meter grote showroom, die de sfeer heeft van een gezellige huiskamer, aan de Gerrit Rietveldweg 6 in Heerhugowaard een wereld aan mogelijkheden op het gebied van wandmeubelen, boekenkasten, kledingkasten, walk-in closets, bedkasten, tv-meubelen, metalen deuren, vloeren en raamdecoratie. Alles precies op maat en naar wens van de klant gemaakt.

“Wij bieden een oplossing voor ieder kastprobleem”, aldus Bas Knip, de ervaren interieurspecialist die al twaalf jaar De Kastenmaker runt. Hij staat bekend om zijn creatieve en vernieuwende kastideeën. Bas: “De mogelijkheden bij De Kastenmaker zijn zo goed als eindeloos en bieden een passende oplossing voor schuine wanden en plafonds, hoeken, onder een trap, in een gang, keuken, badkamer, woonkamer, bijkeuken, garage, op zolder, in nissen en op het gebied van inloopkasten. Zowel onze schuif- en draaideurkasten, wandmeubels, boekenkasten en tv-meubelen als ook onze kastinterieurs worden helemaal op maat gemaakt. Onze kasten zijn van oerdegelijke en superieure kwaliteit en worden ontworpen door onze eigen designafdeling. Ze zijn niet alleen functioneel maar ook een lust voor het oog.”

Ontzorgend

Voor iedere smaak, stijl en budget heeft De Kastenmaker een maatwerkoplossing. De vier ontwerpers van De Kastenmaker beschikken niet alleen over veel creativiteit, maar denken ook graag met de klant mee. Zo kan er een 3D-animatie gemaakt worden, zodat de klant meteen ziet hoe het ontwerp in diens interieur past. Bij een verbouwing kan dat zelfs van het hele huis, van kelder tot zolder. Bas: ,,Samen toewerken naar de ideale kast, toegespitst op iemands persoonlijke wensen en ideeën, dat is misschien wel het mooiste aan ons vak. Daar namen we graag uitgebreid de tijd voor. Daarnaast werken we ontzorgend, want als het definitieve ontwerp eenmaal gemaakt is en de ruimte zorgvuldig is ingemeten, monteren onze mensen de kast snel en netjes, zodat de klant er zelf geen omkijken meer naar heeft. Die hoeft de kast alleen nog maar in te richten.”

De Kastenmaker is overigens niet alleen een specialist op het gebied van kasten op maat, maar heeft de klant nog veel meer te bieden. Bas: “We zijn de afgelopen jaren steeds meer een woonwinkel geworden. Zo kun je ook bij ons terecht voor vloeren - van laminaat en pvc tot het zwaardere werk - openhaarden, raamafwerking en -decoratie en de nu razend populaire stalen deuren. Wij werken daarbij samen met vaste, lokale partners die dezelfde insteek hebben als wij en die kwaliteit, vakmanschap en maatwerk uitdragen.”

Waardecheque

De Kastenmaker is blij dat de klanten, ook in coronatijd, de weg naar de showroom weten te vinden. Bas: “Daarom willen we graag iets terugdoen. Dat doen we met een speciale actie: wie De Kastenmaker aanprijst bij familie, vrienden of bekenden, kan geld verdienen. Als iemand dankzij uw aanprijzing ook een kast bij ons aanschaft, geven wij u als blijk van waardering graag 100 euro. Kijk op www.dekastenmaker.nl voor de voorwaarden, of vraag ernaar in de winkel.”

Met eigen ogen zien welke mogelijkheden De Kastenmaker Heerhugowaard allemaal te bieden heeft? Kom dan eens langs in de showroom aan de Gerrit Rietveldweg 6. Of neem een kijkje op www.dekastenmaker.nl.

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda