Audi-fans gaan voor bruiloft bij Audi Centrum Amsterdam

Partnerbijdrage
A-Point lanceert een Valentijnsactie.
A-Point lanceert een Valentijnsactie. (Foto: Rob van Dam)

REGIO - A-Point lanceert een Valentijnsactie met als hoofdprijs een bruiloft in de grootste Audi-showroom van Europa. Wie geven elkaar na de lockdown het ja-woord met blinkende Audi’s als getuige? Een unieke buitenkans voor Audi-fans met trouwplannen. Goin’ to the showroom and we’re gonna get married!

Trouwen in een autoshowroom? Echt? Jazeker! Voor ware Audi-fans is deze actie van A-Point en Audi Centrum Amsterdam een droom die uitkomt. Ze maken kans op een geheel verzorgde bruiloft t.w.v. € 10.000,- in de grootste Audi-showroom van Europa. Daarvoor hoeven ze alleen maar op originele wijze te laten weten waarom zij het ultieme Audi-bruidspaar zijn. De huwelijksvoltrekking zal worden gepland zodra dat weer mogelijk is na de lockdown. Uiteraard met inachtneming van de op dat moment geldende corona-maatregelen.

Stijlvolle trouwlocatie

Remt Melles, commercieel directeur van A-Point, licht toe. ‘Onze klanten en wijzelf zijn wel toe aan een feestje in de showroom! We weten dat er door de coronacrisis heel veel bruiloften zijn uitgesteld. Het gevolg: in 2021 is er bijna geen leuke trouwlocatie meer te vinden. In de stijlvolle showroom van Audi Centrum Amsterdam (de grootste van Europa) geven we Audi-fans nu de kans alsnog hun hart te volgen. Als kers op de bruidstaart krijgt het gelukkige koppel de complete Audi-ceremonie van A-Point cadeau. Inclusief vette trouwauto en een receptie in een decor vol blinkende e-trons, quattros en andere Audi-iconen.’

Meedoen is kans maken

Echte Audi-fans bij wie het ja-woord op de lippen brandt, kunnen tot en met 7 maart 2021 meedoen aan deze winactie via www.a-point.nl/trouwen. Dat mag op elke denkbare creatieve manier: van ludiek filmpje tot ontroerend gedicht tot overtuigende brief. Als het de onafhankelijke jury maar weet te verleiden.

Over A-Point

A-Point Groep is een 100% dochterbedrijf van Pon Holdings en merkdealer van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen Bedrijfswagens en CUPRA. De basis werd in 1959 gelegd met de opening van Autopon in Amsterdam. Anno 2021 is A-Point specialist in mobiliteit met showrooms, werkplaatsen en magazijnen in Amsterdam, Almere en Hoofddorp. Ook beschikt de organisatie over een autoverhuurbedrijf, leasemaatschappij en is het mede-eigenaar van een schadeherstelbedrijf. www.a-point.nl

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda