'We hebben een succesvolle start gemaakt' - Voorzitter Theater De Kaasfabriek zeer tevreden

  Nieuws
Theater De Kaasfabriek. (Foto: aangeleverd)
Theater De Kaasfabriek. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

WORMER - In Wormer opende zaterdag 30 september Theater De Kaasfabriek haar deuren. Daarmee heeft het dorp bijna een half jaar zijn eigen theater. Wil Nobel is de voorzitter en uitermate tevreden met hoe tot dusverre is gegaan. "We hebben een succesvolle start gemaakt. Veel voorstellingen zijn uitverkocht of goed bezet. We zijn heel blij met ons eerste seizoen! We krijgen positieve en enthousiaste reacties van de theaterbezoekers. Ook de komende periode is een aantal bijzondere voorstellingen bij ons te zien."


Zo kan de theaterliefhebber donderdag 1 maart lachen met de Zaanse cabaretier Rayen Panday. Zondag 4 maart is er weer heel wat anders. Theater De Winter heeft de voorstelling De Woeste Woning in petto voor kinderen vanaf 7 jaar. In de Woeste woning huist een enge man met ontploft haar en een enorme haakneus. Het woeste huis draagt een geheim in zich… "Een leuke en gezellige familievoorstelling en een mooie afsluiting van de vakantie", aldus Wil.

Zaterdag 17 maart kunnen liefhebbers van het duo Simon & Garfunkel hun hart ophalen. Joost Botman en Niels van der Gulik komen uit West-Friesland, in de kop van Noord-Holland, maar als zij het repertoire van hun helden Paul Simon en Art Garfunkel zingen, nemen zij het publiek mee naar New York, waar dit muzikale duo begon. Een kleine week later, donderdag 29 maart, is de voorstelling Fier. Dit is een theatercongres over klimaatverandering, met aandacht voor het onzichtbare, ongehoorde en ongewone van deze aarde.

Dit is nog maar een kleine greep uit wat Theater De Kaasfabriek allemaal brengt. Informatie over het programma, de tijdstippen, ticketprijzen en bestelwijze is te vinden op: www.theaterdekaasfabriek.nl en de Facebook-pagina Theater De Kaasfabriek. Het theater bevindt zich op Dorpsstraat 206 in Wormer. Op de Facebook-pagina is ook informatie te vinden over de nieuwe winactie, waarmee toegangskaarten te verdienen zijn.

Diner en naborrel


In samenwerking met Theater De Kaasfabriek biedt Café Groos bij avondvoorstellingen een theaterdiner. Deze zijn onder andere via de website van Groos te boeken. "Mensen kunnen aanschuiven aan de 'streektafel' en Ray Heistek kookt de sterren van de hemel. Na de voorstellingen kunnen de gasten gezellig wat komen drinken. Dat is een mooie combinatie die we in het dorp kunnen aanbieden. Een compleet avondje uit in Wormer!", aldus Wil.

Meer berichten