Roeiend verkoeling zoeken op de Zaan

  Nieuws
Elk seizoen biedt de Zaan naar zeggen van Zaankanaries fantastisch roeiwater. (Foto: Zaankanaries)
Elk seizoen biedt de Zaan naar zeggen van Zaankanaries fantastisch roeiwater. (Foto: Zaankanaries) (rodi.nl)

WORMER - Het is al weken warm en droog. Regen en verkoeling blijven uit. Behalve… op het water. Zaterdag 4 augustus kunnen belangstellenden tijdens het open huis van roeivereniging Zaankanaries kennismaken met de roeisport.

Zaankanaries neemt belangstellenden graag mee voor een korte proefvaart op de Zaan. Smaakt het Zaanwater naar meer? Dan kunnen mensen zich aanmelden voor een proefles, een tienlessenpakket of direct als volwaardig lid. Beginners en wie al eerder roeide: iedereen is welkom.
Het mooie aan roeien is volgens Zaankanaries dat het niet alleen in de zomer kan, maar ook in lente, herfst en zelfs winter. Dat geldt zolang de omstandigheden het toelaten, want veiligheid gaat voor alles. Vandaar de opvallende gele clubkleur. Elk seizoen biedt de Zaan naar zeggen van de roeivereniging fantastisch roeiwater. Mensen kunnen zaterdag 4 augustus tussen 12.00 en 14.00 uur komen roeien. De locatie is Veerdijk 28A in Wormer, naast de Suzuki Marine-dealer. Meer informatie is te vinden op de website: www.zaankanaries.nl of te verkrijgen door een e-mail te sturen naar: info@zaankanaries.nl.

Meer berichten