Dameskoor Evergreen zingt met Marco Bakker

  Nieuws
Dameskoor  Evergreen. (Foto: Dameskoor Evergreen)
Dameskoor Evergreen. (Foto: Dameskoor Evergreen) (rodi.nl)

WORMER/ZAANDAM - Wat een eer is het als je als koor kunt zeggen dat je samen met een bekende Nederlander mag zingen! Dameskoor Evergreen kan dit zeker zeggen, want zij treden zondag 16 september op met Marco Bakker.
Eerst zingen zij samen met Marco Bakker en Ann Robbert op in de Bonifatiuskerk . Aan dit concert werken ook Dub de Vries (orgel), Ruud Luttikhuizen (piano) en het koor Go4singing uit Krommenie mee. Kaarten kosten 10 euro (kinderen tot 12 jaar 5 euro) in de voorverkoop verkrijgbaar bij CIGO aan Behouden Haven 11 in Zaandam, Primera Verveen aan Heiligeweg 33 in Krommenie, Boekhandel Stumpel aan Zuiderhoofdstraat 64 in Krommenie, Bloemenzaak Bloedjes aan Faunastraat 88 in Wormer. Kaarten aan de deur kosten 12.50 euro. De Bonifatiuskerk is gelegen aan Oostzijde 12 in Zaandam.

Meezingen

Vanaf maandagavond 27 augustus beginnen ook de nieuwe repetities van het koor. Wie het leuk lijkt is van harte welkom om eens op een repetitieavond te komen kijken, luisteren of zelfs meezingen. Kom om 20.00 uur naar Weremere aan Kameelstraat 24 in Wormer. Niemand is te oud voor Dameskoor Evergreen want sinds kort is de leeftijdsgrens afgeschaft. Er worden evergreens gezongen van onder andere: Abba, Ramses Shaffy, The Beatles, Boudewijn de Groot, Marco Borsato. En ook bekende liedjes uit verschillende musicals of medleys.

Meer berichten