Fotografie-expositie in Zorgcirkel Torenerf

  Nieuws
Verlaten huis. (Foto: Hanneke Kruijver)
Verlaten huis. (Foto: Hanneke Kruijver) (rodi.nl)

WORMER - Vijf fotografen van Fotogroep Click exposeren tot en met vrijdag 28 september in Zorgcirkel Torenerf, Wormer.

Wim Vooijs exposeert kleurrijke molens, de molens van de Zaanse Schans zoals ze zijn als de avond valt en de toeristen weer zijn vertrokken. Joke Naus stelt 'van alles wat' tentoon. Graag fotografeert zij verschillende onderwerpen. Voor deze expositie 'van alles wat' laat ze foto's uit eigen omgeving en lijnenspel zien. Eva Pauw komt met 'OUT of the BLUE', onverwachte situaties die je tegenkomt tijdens het fotograferen, aangevuld met foto's die Eva voor haar kaartenlijn gebruikt. Alle foto's hebben een tint blauw en zijn in de Zaanstreek en Amsterdam-Noord (NDSM-terrein) gemaakt.
Hanneke Kruijver komt naar Zorgcirkel Torenerf met 'Onderweg', geïnspireerd door de natuur en alles wat ze onderweg tegenkomt. Daarbij worden meestal de onopgemerkte details uitgelicht. Luzan Veenendaal exposeert over een trouwdag, alle emoties die voorbijkomen, de liefde, het samenzijn, een dag om nooit te vergeten.
Zorgcirkel Torenerf is maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur en zaterdag van 8.30 tot 12.30 uur geopend. Torenerf bevindt zich op Prins van Oranjestraat 1 in Wormer.

Meer berichten