Sportactiviteiten bij open dag sporthal Wormer

  Nieuws
Het vijftigjarig jubileum van de sporthal was vorig jaar volgens de organisatie een succes. Daarom is er nu weer een open dag in de Wormerse sporthal. (Foto: Sporthal Wormer)
Het vijftigjarig jubileum van de sporthal was vorig jaar volgens de organisatie een succes. Daarom is er nu weer een open dag in de Wormerse sporthal. (Foto: Sporthal Wormer) (rodi.nl)

WORMER - De sporthal in Wormer bestond vorig jaar vijftig jaar. Om daar bij stil te staan was er een open dag, waarbij diverse verenigingen zichzelf presenteerden. Vele deden hier aan mee en evenzoveel enthousiasme was er volgens de organisatie bij de deelnemers. "Vanwege dit doorslaande succes gaan we dit jaar ook weer een open dag in de twee hallen organiseren. Uiteraard is iedereen meer dan welkom." Deze open dag is zaterdag 8 september.

Belangstellenden kunnen vanaf 12.00 uur meedoen aan alle aangeboden sportactiviteiten. Dat kan door stempels op een stempelkaart te verzamelen. Deelnemers kunnen deze inleveren en maken daarmee kans op een prijs. De verenigingen stellen deze prijzen ter beschikking. De hoofdprijs is een lidmaatschap van één jaar of een kwartaal bij een vereniging naar keuze. De prijsuitreiking is rond 17.00 uur. Het kan een mooie manier zijn om op een laagdrempelige manier kennis te maken met sporten als voetbal, volleybal, tennis, badminton, turnen, worstelen en meer.
Het Heinen Huis is de gehele dag geopend voor belangstellenden. Daar vindt aansluitend ook een sportieve reünie plaats. De sporthal bevindt zich aan Spatterstraat 21 in Wormer.

Meer berichten